Eten bij LOFF
Reserveren

Wie zoeken wij?

Laat jij nou nét op zoek zijn naar een nieuwe baan, en wij op zoek zijn naar een parttime weekend topper! Wij bieden jou een chille werkomgeving met de gezelligste collega’s, sowieso een goed salaris en fijne werktijden die bij jou passen. Ook vinden wij je privéleven belangrijk, daarom worden roosters vier weken van tevoren gepubliceerd en werken wij volgens de meest nieuwste digitale vormen voor optimalisatie en structuur.  Wij zijn een horecaonderneming met twee bedrijven, dus doorgroeimogelijkheden zijn absoluut aanwezig!

Wij vinden het belangrijk dat je

Je bent jong van geest

Je vindt werken in het weekend helemaal prima

Je bent enthousiast, hebt lef en oog voor detail

Je durft met cocktails te lopen die tot het randje vol zitten

Ervaring is geen must maar altijd fijn

Je bent empathisch en bezit een flinke dosis humor

Je ziet ruimte voor verbetering en streeft er naar om die verbetering waar te maken

 

Wat bieden wij?

Een marktconform salaris afhankelijk van werkervaring met goede secundaire voorwaarden

Afwisselend werk met de leukste, knapste, grappigste collega’s

De mogelijkheid om door te groeien binnen onze organisatie; Zo kun je je jaarlijks inschrijven voor diverse vakinhoudelijke trainingen en cursussen en is persoonlijke ontwikkeling voor ons een must! Je bent tenslotte nooit uitgeleerd ;)

Wij vinden je privéleven ook belangrijk, daarom worden roosters vier weken van tevoren gepubliceerd en werken wij volgens de nieuwste digitale vormen voor optimalisatie en structuur.

Gezellige personeelsborrels en twee keer per jaar een gaaf personeelsfeest!

Find the job you LOFF

Wil je hier alles over weten en kan je niet wachten om deel te nemen aan dit geweldige avontuur? Grab your chance en solliciteer nu via de mail en stuur meteen je C.V. mee!

 


    CV *