Eten bij LOFF
Reserveren

Functieomschrijving

Als onderdeel van ons team ben je verantwoordelijk voor verschillende taken in de keuken. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden zijn:

  • Ontwikkelen en vernieuwen van ons menu om de gasten te verrassen met nieuwe smaken en presentaties. Je hebt de vrijheid om creatieve gerechten te bedenken en te experimenteren met verschillende ingrediënten en kooktechnieken. Door constant te innoveren zorg je ervoor dat onze menukaart interessant en aantrekkelijk blijft voor onze gasten.
  • Beheren en controleren van de keukenvoorraad om ervoor te zorgen dat alle ingrediënten vers en van hoge kwaliteit zijn. Je houdt de voorraadniveaus bij, plaatst bestellingen bij leveranciers en controleert de kwaliteit van de geleverde producten. Op deze manier zorg je ervoor dat we altijd over voldoende ingrediënten beschikken om hoogwaardige gerechten te bereiden.
  • Leiden en trainen van ons keukenteam, zodat zij hun vaardigheden kunnen verbeteren en de hoogste kwaliteit kunnen leveren. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen en motiveren van het keukenteam. Daarnaast geef je trainingen en begeleiding om ervoor te zorgen dat alle teamleden op de hoogte zijn van de nieuwste kooktechnieken en -standaarden.
  • Zorgdragen voor een efficiënte en georganiseerde keukenoperatie, waarbij hygiëne- en veiligheidsnormen altijd worden nageleefd. Je zorgt voor een goed georganiseerde werkomgeving, waarin iedereen volgens de juiste procedures werkt. Daarnaast zie je toe op de naleving van hygiëne- en veiligheidsvoorschriften om ervoor te zorgen dat onze keuken voldoet aan de hoogste standaarden.
  • Samenwerken met het bedienend personeel om ervoor te zorgen dat de gerechten op tijd en met de juiste presentatie worden geserveerd. Je werkt nauw samen met het bedienend personeel om ervoor te zorgen dat de gerechten op een efficiënte en smaakvolle manier worden geserveerd aan onze gasten. Je hebt oog voor detail en zorgt ervoor dat de presentatie van de gerechten voldoet aan onze hoge standaarden.
  • Actief blijven in de culinaire wereld, op de hoogte blijven van nieuwe trends en technieken en deze toepassen in onze keuken. Je bent gepassioneerd over voedsel en houdt jezelf constant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de culinaire wereld. Je experimenteert met nieuwe smaken, ingrediënten en technieken en past deze toe om onze menukaart voortdurend te verbeteren.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je

Aantoonbare ervaring als chef-kok in een gerenommeerd restaurant of hotel.

Uitstekende kennis van verschillende keukentechnieken en een passie voor het experimenteren met smaken en ingrediënten.

Creatief en innovatief denkvermogen om nieuwe gerechten te bedenken en het menu continu te verbeteren.

Sterke leiderschapsvaardigheden en het vermogen om een keukenteam te motiveren en te begeleiden.

Uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij?

Een dynamische en creatieve werkomgeving waarin je je culinaire vaardigheden verder kunt ontwikkelen.

De mogelijkheid om te werken met hoogwaardige ingrediënten en de nieuwste kooktechnieken.

Een competitief salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Kansen voor professionele groei en doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf.

Een schitterende open keuken met de nieuwste technieken.

Find the job you LOFF

Wil je hier alles over weten en kan je niet wachten om deel te nemen aan dit geweldige avontuur?
Grab your chance en solliciteer nu via de mail en stuur meteen je C.V. mee!


    CV *